La firia tindrà lloc a Saragossa del 15 al 18 de març GIMON serà una de las firmes expositores de la Feria Internacional para la Producción Animal FIMA GANADERA que es celebrarà a Saragossa del 15 al 18 de març de 2011.

La nostra empresa presentarà les últimes novetats en aquesta fira, en la que estarem situats en el pavelló 8 stand J-K/1-2.

Aquesta nova edició presenta molt bones perspectives. El sector ramader en el seu conjunt, amb al nova aportació del sector acícula, torna a la Fira de Saragossa amb el posicionament i la gran resposta de les anteriors edicions.

FIGAN 2011 es convertirà, sense cap dubte, en una cita en la que, l’equipament ramader, la maquinària per fàbriques de pinso, la nutrició, la farmacologia, la genètica, l’animal viu, el transport, etc., obtindran el recolzament majoritari dels visitants. La passada edició de 2009 va obtenir el beneplàcit del públic professional, confirmant ser un referent en aquesta àrea i un aparador rellevant en maquinària i tecnologia per al sector ramader.